Ons Team

Bert Verrezen
Al jarenlang kantoorhouder en gezicht van Fintro Herentals. Onder zijn leiding werd het kantoor uitgebouwd tot waar we nu staan. U kan bij hem terecht voor al uw vragen of opmerkingen.

Contacteer Bert via bert.verrezen@fintro.be

Bert Verrezen

Bart Spiessens
Als verantwoordelijke professionele kredieten kunnen ondernemers en ondernemingen bij Bart terecht voor al hun vragen rond bankzaken en kredieten.

U kan Bart steeds bereiken via bart.spiessens@fintro.be

Bart Spiessens
Evelien Verrezen
De dochter van Bert en Leen is bij Fintro Herentals verantwoordelijk voor de particuliere kredieten. Vragen over financiering van woning, wagen of iets dergelijk? Dan bent u bij Evelien aan het goede adres.
Evelien Verrezen 
Jutta Leysen
Bij vragen over sparen of beleggen is Jutta de vrouw die u moet hebben. Als verantwoordelijke voor onze spaar- en beleggingsproducten heeft zij de antwoorden. 
Jutta Leysen
Leen Van den Putte
Leen heet u steeds een warm welkom als u binnenwandelt in ons kantoor. Als verantwoordelijke voor de dagdagelijkse bankzaken is zij uw eerste aanspreekpunt.
Leen Van den Putte

Lief Kerkstoel
Schadegeval? Dan moet u bij Lief zijn. Zij zorgt voor de opvolging en behandeling van alle schade-afhandelingen. Vragen? Contacteer haar via lief.kerkstoel@fintro.be

 

Nadine
Gino Vervloet
Onze man voor het opmaken en opvolgen van uw verzekeringscontracten is Gino. Aarzel niet om hem te contacteren als u hierover vragen hebt.
Gino Vervloet 
Nadine Mertens
Voor onze zakelijke klanten is Nadine het eerste aanspreekpunt. Bij vragen kan u steeds bij haar terecht, zij zorgt er voor dat u snel geholpen wordt.
Lief